Cursuri

Dorim ca elevii noștri să își dezvolte competențe și abilități care le pot fi utile în diferite domenii ale vieții. Predarea noastră urmărește să se asigure că studenții nu doar dobândesc cunoștințe, ci și că sunt capabili să aplice aceste cunoștințe în contexte practice și relevante. În cele din urmă, dorim să educăm elevii să devină persoane responsabile, critice și independente.

Spre deosebire de o abordare bazată exclusiv pe transferul pur de cunoștințe, care se concentrează doar pe învățarea faptelor și a informațiilor, metoda noastră subliniază importanța învățării unor abilități precum rezolvarea problemelor, gândirea critică, creativitatea, colaborarea și comunicarea. Ideea este că aceste abilități îi ajută pe elevi să reușească într-o lume în continuă schimbare și să se adapteze la diferite situații și cerințe.

Predarea noastră este diversă din punct de vedere metodologic și variază de la predarea frontală clasică, la lucrul în parteneriat și în grup, până la forme mai moderne de învățare, cum ar fi lucrul pe proiecte, învățarea prin stație sau învățarea mixtă. În funcție de subiect și de temă, profesorii noștri aleg metodele potrivite pentru a le permite elevilor să dezvolte în mod independent abordări de rezolvare a problemelor.