Abitur

Abitur este cea mai înaltă calificare germană de absolvire a școlii. Elevii de la departamentul special îl obțin. Absolvenții noștri sunt pe picior de egalitate cu elevii Abitur germani, ei sunt considerați așa-numiții Bildungsinländer în Germania.

A avea un Abitur oferă multe avantaje.

Acces la universități: Cu un Abitur german, vă puteți înscrie la o gamă largă de cursuri la universitățile germane. Fără un Abitur, opțiunile sunt limitate la anumite programe de studii și școli profesionale.

Oportunități de carieră: Mulți angajatori consideră Abitur-ul un criteriu important atunci când angajează angajați. Abitur-ul poate oferi șanse mai mari la salarii mai mari și oportunități de carieră.

Dezvoltare personală: Bacalaureatul necesită un nivel ridicat de angajament, disciplină și perseverență. Prin absolvirea Abitur-ului, tinerii își pot îmbunătăți abilitățile în aceste domenii și, de asemenea, își pot lărgi abilitățile intelectuale.

Recunoaștere: Abitur-ul german este recunoscut la nivel internațional și apreciat de multe universități și angajatori din întreaga lume. Un Abitur poate servi ca dovadă a unor competențe speciale în aproape toate țările din lume.

În general, Abitur-ul german oferă o bază solidă pentru un viitor academic și profesional. Acesta deschide o gamă mai largă de oportunități de carieră și permite perfecționarea competențelor intelectuale.