Excursii de studiu

Oferim două excursii de studiu semnificative în timpul anilor școlari, care fac parte integrantă din conceptul educațional al DSA.

În al nouălea an școlar, este programată o excursie de trei zile, care are rolul de a ne cunoaște reciproc și de a consolida echipa. Această experiență le permite elevilor să se implice mai profund cu comunitatea și creează o bază solidă pentru interacțiunea școlară ulterioară în limba germană.

În al unsprezecelea an școlar, elevii sunt așteptați într-o excursie de o săptămână în capitala germană Berlin. Această excursie de studiu are ca scop nu numai cunoașterea mai bună a Germaniei, ci și promovarea apropierii culturale. Șederea la Berlin oferă o ocazie unică de a experimenta la prima mână diversitatea și vivacitatea Germaniei. De asemenea, această excursie le oferă studenților o perspectivă valoroasă asupra diferitelor domenii de studiu, deoarece cooperăm cu diferite universități din Berlin. .

Deoarece departamentul este convins că aceste călătorii de studiu contribuie în mod durabil la dezvoltarea personală și academică, ele sunt obligatorii pentru toți studenții.